Birth illuminated
Voor een relaxte bevalling!

Ervaringen van cliënten

Baby 'Rowan': Lieve Ellen, Toen ik contact met je zocht keek ik niet bepaald uit naar de bevalling. Ik wilde niet nog meer trauma oplopen na de eerste bevalling. Iedereen vertelde me dat een 2e bevalling zo veel makkelijker ging, maar ik durfde dat niet te geloven. Jouw komst gaf me hoop. Je zag snel wat onze behoeften waren; iemand om te helpen ons assertief te maken. Ik ging er meer op vertrouwen dat jij de omgevingsfactoren in de gaten zou houden en zodoende kon ik me focussen op mijn taak. Het boek “Relaxed Bevallen” heeft enorm geholpen, en ik heb niet eens braaf geoefend… De bevalling zelf was perfect. In het donker en in het warme water creëerde ik mijn eigen bubbel. Jij kon alleen maar toekijken die laatste 30 minuten. Tussen de weeën door zag ik je. Op de achtergrond, stilstaand, tussen de donkere bewegende schimmen van de verloskundige en mijn man. Als een stille bewaker, klaar om me te beschermen als het nodig zou zijn. ik voelde me veilig, jij maakte het compleet! Dankjewel! ❤

Baby 'Lauren': Lieve Ellen, Ik wil je bedanken voor jouw begeleiding, je energie en je luisterend oor. Als single aanstaande moeder zag ik erg op tegen de bevalling en de onzekerheid die daarmee gepaard gaat. Ik had, meer dan ik zelf besefte, de behoefte aan iemand die me zowel emotioneel als fysiek bijstond. Hoe fijn was het dat onze paden kruisten! Meteen toen we elkaar ontmoetten, hadden we een klik en ik voelde me direct in kundige handen. Je bent voor, tijdens en na de bevalling een hele fijne sparringspartner en grote steun voor me geweest. Je gaf door je begeleiding niet alleen mij rust, maar ook mijn omgeving. Ik had het zonder jou niet gekund! Dankjewel daarvoor! Ik hoop dat bevallen onder begeleiding van een doula steeds gebruikelijker wordt, want ik gun iedereen die ervaring. En ik hoop dat wij nog heel lang in elkaars leven blijven. Mijn dank is groot! Liefs Madelon ❤

Baby 'Isa': Na een berichtje op facebook kwamen wij bij Ellen terecht. Ik was direct enthousiast, een beetje sceptisch, maar vertrouwde Ellen op haar woord, ik kende haar immers al van vroeger. Daarentegen was de papa in spé niet direct enthousiast. Tijdens het eerste gesprek was er een fijne, maar vooral gezellige sfeer. De papa ging overstag en wij gingen samen de weken tegemoet met Ellen, op naar de laatste loodjes! Na nog een aantal bezoeken thuis, was het dan zover! Na een zware week werd ik ingeleid in het ziekenhuis. We hadden Ellen op de hoogte gebracht en afgesproken dat ze na het breken van de vliezen naar ons toe kwam. Ellen is een steun voor mij, maar ook zeker voor de papa geweest. Ze maakte het mogelijk dat ik in mijn eigen coconnetje kwam, coachte mij als ik het nodig had en zorgde voor verlichting door massage of tegendruk te geven. Na de geboorte hebben we Ellen nog een aantal keren gezien, met een mooi tastbaar bevalverhaal, waarin ze dingen beschreef die ik zelf niet eens meegekregen had. Bedankt voor de fijne steun en coaching Ellen! Je maakte het nog een stukje mooier. Gelukkig is het voor ons geen afscheid, maar slechts een tot ziens! Liefs D & M ❤

Baby 'Levi': Lieve Ellen, Wat willen we jou heel erg graag bedanken voor de ontzettend fijne ervaring met een doula! Het gaf ons een stukje rust en vertrouwen, maar bovenal zo'n enorme steun. Niet alleen voor mij, maar ook voor Wesley! We zijn erg goed voorbereid van te voren door jou, waardoor we er met veel vertrouwen zijn ingestapt! De bevalling zelf liep niet zoals we gehoopt en verwacht hadden, maar met jou erbij, voelde het wel compleet! Bedankt voor je tijd, geduld & positieve energie! Veel liefs Jennifer & Wesley ❤


0655