Birth illuminated
Voor een relaxte bevalling!

Websites die een bezoekje waard zijn: 


Het Geboorte-Event

Ik ben lid van het Geboorte-Event. Dit is een online platform voor iedere vrouw die bewust haar zwangerschap beleeft en de geboorte van haar baby zo natuurlijk mogelijk wil laten verlopen. Voor de vrouw die vanuit regie en kracht wil bevallen en vol zelfvertrouwen aan het moederschap begint. 

Ook organiseert het Geboorte-event live bijeenkomsten waar geboortewerkers bij elkaar komen en we onszelf en wat we doen presenteren. Hou de data hieronder in de gaten voor deze live events in Eindhoven.

Neem eens een kijkje op de website!  www.geboorte-event.nl 

En wil je meer weten over de doula? Dat kan via deze link: 

https://geboorte-event.nl/de-doula/


Live event Eindhoven 2024:

Woensdag 17 januari 2024
18.30 uur – 21.00 uur
Tarwelaan 56A
5632 KG Eindhoven

Het is vrije inloop, maar als je je aanmeld, ontvang je een goed gevulde goodiebag. Je kunt je aanmelden via deze link: https://geboorte-event.nl/event/geboorte-event-eindhoven/


Dalalou

Dalalou (www.dalalounatuurlijk.nl) verkoopt natuurlijke kraampakketten en losse producten, met zorg samengesteld en een hele goede keuze voor jezelf en je kindje. 

Ken je bijvoorbeeld de Zwangerschapskalender van Dalalou al? Het is dé kalender van week tot week voor zwangeren die zich bewust willen voorbereiden met uitgebreide kennis, (natuurlijke) weetjes en positieve geboorteverhalen. Gemaakt door onder andere lieve collega's van mij! Ik ben fan!
Rustige nacht

De website Rustige Nacht is tegen het einde van 2021 opgericht door Adam en Sjouke. Twee vrienden van elkaar die samen opgroeiden in een rustig dorpje in Friesland. Zo schrijven zij blogs en zijn ze eind 2022 ook een eigen productlijn begonnen! Zij verkopen onder andere het zwangerschapskussen, een fantastisch kussen, onmisbaar tijdens de zwangerschap! Het kussen is verkrijgbaar via mij als je interesse hebt! Bekijk meer info via deze link: www.rustigenacht.nl/collections/zwangerschapskussen


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram